Πολιτική

Πολάκης εναντίον Γεωργιάδη: «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…»

Πολάκης εναντίον Γεωργιάδη: «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης… ξαναχτύπησε στην πλατφόρμα «Χ» και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει και με ένα δημοσίευμα γράφει:

«Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι…

Η αλλιώς: Ο,τι κοπελομαθεις στη NOVARTIS δεν γεροντοξεχνάς στη HWAWEI. Πάλι «δωράκια» Άδωνη;;;;;».

Ενώ ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του Χ με ψευδώνυμο «Λεμούριος» και στο οποίο ο «Πολάκης» σκοτώνει τον «Άδωνι Γεωργιάδη», σχολίασε ενθουσιασμένος ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!!», γράφει στο Χ ο κ. Πολάκης και αναπαράγει το βίντεο στον δικό του λογαριασμό.

Το εν λόγω βίντεο έχει τίτλο «Dirty Paularas΄΄ is coming to town» [Ο βρώμικος Παυλάρας ήρθε στην πόλη», εμπνευσμένος από τη γνωστή ταινία με τον Κλιντ Ίστγουντ, «Dirty Harry», στην οποία υποδύεται τον επιθεωρητή της αστυνομίας Κάλαχαν που παρακάμπτει το νόμο για να συλλάβει έναν επικίνδυνο ψυχωτικό φονιά. Στη θέση του Κλιντ Ίστγουντ έχει τοποθετηθεί το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη ενώ στη θέση του συλληφθέντα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο βίντεο έχουν προστεθεί διάλογοι. Πολάκης: Πόσα λάπτοπ πήρες ρε αλήτη από τη Huawei; Άδωνις: Δεν πήρα λάπτοπ, τάμπλετ πήρα. Και δυο κινητά για τη γιαγιά μου. Τότε ο Πολάκης πατάει τη σκανδάλη για να τρομάξει τον πεσμένο στο έδαφος «Άδωνι», αλλά το περίστροφο δεν έχει σφαίρες και ο «Πολάκης» γελαστός απομακρύνεται.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Χ: «Τώρα χωρίς πλάκα επειδή εμένα το χιούμορ μου αρέσει να σας πω την αμαρτια μου γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε…»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X