Πολιτική

“Πόλεμος” μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου!

“Πόλεμος” μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για «επιλεκτικές ευαισθησίες» κατηγορεί τη Ρένα Δούρου η Περιφερειακή Αρχή σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης της «Δύναμη Ζωής» περί συνεργασιών και στήριξης της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής από τη «Χρυσή Αυγή».

Συγκεκριμένα την κατηγορεί ότι δεν ενοχλήθηκε, όταν ως στέλεχος «πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ψήφισε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής “ τον «Κλεισθένη”, τη “ νόθα” απλή αναλογική της πρώτης Κυριακής, που “ άνοιξε στα άκρα” , δεξιά κι αριστερά, τις πόρτες των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη».
Επίσης στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, υπογραμμί

ζεται: «Μαθήματα “ δημοκρατικής ευαισθησίας” από την κ. Δούρου δεν δεχόμαστε. Αν είχε δημοκρατικές ευαισθησίες, θα αναγνώριζε το δικαίωμα μιας διοίκησης που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του 67 τοις εκατό των πολιτών της Αττικής, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της, χωρίς προσκόμματα».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Οι πολίτες της Αττικής έδωσαν εντολή στη διοίκηση Πατούλη να εφαρμόσει μετεκλογικά το πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά στους πολίτες και επιδιώκει να ασκήσει διοίκηση ζητώντας τη θετική ψήφο και την αποδοχή όλων των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε μια σειρά από δράσεις κι αποφάσεις της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X