Πολιτική

Πολιτικός φίλος του Πατούλη ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια (βίντεο)

Πολιτικός φίλος του Πατούλη ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτικός φίλος του Γιώργου Πατούλη για τον οποίο είχε διοργανώσει προεκλογική συγκέντρωση στο σπίτι του, ο 53χρονος Ηλίας από τα Σεπόλια που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Γ. Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής σήμερα με τη ΝΔ, να βγάζει λόγο στην οικία του 53χρονου σε κόσμο που είχε προσκαλέσει επί τούτου, προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση.

“Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία, έναν προς έναν που είστε εδώ μετά από το κάλεσμα που έκανε η οικογένεια του Ηλία. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ηλία”, είπε και ξαναείπε ο Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 53χρονο.

https://twitter.com/Marka2_/status/1579052543048830976

 

Σε άλλο βίντεο τραβηγμένο στον επαγγελματικό χώρο του 53χρονου, πάλι ο Γ. Πατούλης ακούγεται να εξυμνεί τον… οικογενειάρχη και καλό Νεοδημοκράτη “Ηλία”:

«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»… « καλός οικογενειάρχης«, ακούγεται να  λέει κάποια κυρία… και αναλαμβάνει να συνεχίσει ο νυν περιφερειάρχης: «Καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός Ελληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X