Ο Προβοκάτορας

Ψυχρολουσία στον ΣΚΑΪ! Ομαδική αμνησία έπαθαν οι δημοσιογράφοι όταν είδαν τον Πέτσα (video)

Ψυχρολουσία στον ΣΚΑΪ! Ομαδική αμνησία έπαθαν οι δημοσιογράφοι όταν είδαν τον Πέτσα (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε λοιπόν ο Προβοκάτορας σας έχει είδηση σήμερα. Και είναι μια δυσάρεστη είδηση. Οι δημοσιογράφοι και οικοδεσπότες του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου πάσχουν εσχάτως από αμνησία.

Ξαφνική και αδικαιολόγητη. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στους τηλεθεατές όταν είδαν το πρωί της Πέμπτης καλεσμένο τον Στέλιο Πέτσα, για… χάρη του οποίου έχει στηθεί ολόκληρη Εξεταστική Επιτροπή (σ.σ. πρωτοβουλία και πλειοψηφία της αντιπολίτευσης μάλιστα).

Αμήχανοι, λοιπόν, οι τηλεθεατές έβλεπαν τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να ρωτάνε τον Στέλιο Πέτσα για… οτιδήποτε άλλο πέρα από τη λίστα Πέτσα!

Τι τον ρωτούσαν για τον κορονοϊό. Τι για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία. Τι για το μείζον θέμα με τις καταγγελίες για πριβέ ΜΕΘ. Μέχρι και για το… ΠΑΣΟΚ τον ρώτησαν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών. Αλλά τον Πέτσα για την… λίστα Πέτσα δεν τον ρώτησαν!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το «φάντασμα» του Βενιζέλου πάνω από την κάλπη της… ανανέωσης!

Ο Προβοκάτορας έχει την πληροφορία πως η διοίκηση του σταθμού έχει έρθει σε επικοινωνία με τους καλύτερους ειδικούς του κόσμου, οι οποίοι -λέει το ρεπορτάζ- διαβεβαιώνουν πως η μνήμη των δύο δημοσιογράφων επανήλθε πλήρως… αμέσως μόλις ο Στέλιος Πέτσας αποχώρησε από το πάνελ!

Μαγικό;

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X