Πολιτική

Ρωσική πρεσβεία προς Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ρωσία δεν κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα

Ρωσική πρεσβεία προς Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ρωσία δεν κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εχουν ξεφύγει εκεί στη Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα στην οικογένεια Μητσοτάκη. Στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διατηρήσει την καρέκλα του πρωθυπουργού που κλυδωνίζεται, δεν διστάζουν να δηλώσουν τερατολογίες που βλάπτουν τη χώρα.

Εκτός από τις παλαιότερες δηλώσεις υπουργών, υπάρχουν και οι πρόσφατες της Ντόρας Μπακογιάννη, που έχει οδηγήσει πολλούς να μην αναγνωρίζουν την πολιτικό με την οποία μπορεί να διαφωνούσαν, αλλά της αναγνώριζαν το ψυχρό αίμα και τη νηφαλιότητα. Τώρα ξέφυγε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Απόδειξη οι δηλώσεις για τη Ρωσία και ειδικότερα στις επιπτώσεις που έχει ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο Βλαντιμίρ Πούτην στην Ουκρανία οι οποίες προκάλεσε την αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Μετά την αρχική ενόχληση της ρωσικής πλευράς από τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, ακολούθησε η απάντηση μέσω του επίσημου λογαριασμού της ρωσικής πρεσβείας στο Twitter.

«Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα» σημειώνει η ρωσική πρεσβεία, απαντώντας έτσι στη δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη που έκανε λόγο για μια ανησυχητική περίοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, η κυρία Μπακογιάννη είχε υποστηρίξει σε εκπομπή του ANT1 ότι η Ελλάδα «είναι σε πόλεμο με την Ρωσία, λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, όπως όλη η Ευρώπη».

Μάλιστα, η ρωσική πρεσβεία στην απάντησή της παραθέτει και τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Λίγη ψυχραιμία αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, ειδικά σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Δείτε την ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X