Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση στην κυβέρνηση για την καταστροφή στις Μυκήνες

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση στην κυβέρνηση για την καταστροφή στις Μυκήνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν δεν φταίει η…Δούρου, τότε φταίει ο Χαρδαλιάς για την καταστροφή στις Μυκήνες. Οταν η ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων φτάνει με αρκετές ώρες καθυστέρηση και κατακαίγεται περιοχή με χαμηλή βλάστηση, τότε πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες, οι οποίες μάλιστα είναι μεγάλες.

Σε αυτό το πνεύμα είναι η δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση,ο οποίος  τονίζει ότι το γεγονός αυτό “προκαλεί βαθύτατη θλίψη και ανησυχία σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση

Η πυρκαγιά στις Μυκήνες, η οποία έπληξε και τον αρχαιολογικό χώρο περνώντας μέσα από αυτόν, προκαλεί βαθύτατη θλίψη και ανησυχία σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Ταυτόχρονα όμως προκαλεί και σοβαρότατα ερωτήματα δεδομένου ότι πρόκειται κυρίως για μια αγροτοδασική περιοχή με χαμηλή βλάστηση.
Ερωτήματα τα οποία γίνονται ακόμη πιο έντονα μετά την ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος με μήνυμα στο Twitter, στις 18.20, ότι υπήρξε μεν ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά κάποιες ώρες μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10224260716522589

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X