Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis: Μαραθώνια κατάθεση Μανιαδάκη

Σκάνδαλο Novartis: Μαραθώνια κατάθεση Μανιαδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν εννέα ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για το σκάνδαλο Novartis. Ο Νίκος Μανιαδάκης πέρασε την πόρτα του γραφείου της κας Αλεβιζοπούλου στις 10:30 το πρωί και έφυγε σχεδόν στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (11.05.2022).

Σύμφωνα με το documentonews.gr η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα του Κώστα Βαξεβάνη, να καλέσει τον Νίκο Μανιαδάκη για κατάθεση, ωστόσο εξακολουθεί να αρνείται την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μεταξύ του δημοσιογράφου και του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα.

Η κλήση Μανιαδάκη προέκυψε έπειτα από τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη, ότι ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας ήταν δημοσιογραφική πηγή του.

Ο εκδότης του Documento προσκόμισε στην Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του με τον Μανιαδάκη, ο οποίος τον ενημέρωνε για συναντήσεις του με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Μανιαδάκης στον Κ. Βαξεβάνη, και δημοσίευσε η εφημερίδα Documento, ο Γ. Στουρνάρας, φώναξε τον Ν. Μανιαδάκη στο γραφείο του και τον απείλησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X