Πολιτική

«Σκοτωμός» στον ΣΚΑΪ: Ο Βαρεμένος πήρε χαρτί από τα χέρια της Καραμανλή

«Σκοτωμός» στον ΣΚΑΪ: Ο Βαρεμένος πήρε χαρτί από τα χέρια της Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Σκοτωμός» στον ΣΚΑΪ: Με αφορμή την προεκλογική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, σκοτωμός Γιώργου Βαρεμένου – Άννας Καραμανλή στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτήρισε «πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής, με τους παρουσιαστές και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αντιδρούν.

Κάποια στιγμή κι ενώ η ένταση ανέβαινε η κυρία Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν περιχαρής σε θεατρική παράσταση, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής κι ο ομόλογός της του ΣΥΡΙΖΑ, τα… πήρε επειδή έθιξε τον πατριωτισμό του κόμματος και της επιτέθηκε.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate. «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα», φώναζε η κυρία Καραμανλή.

«Αθλιότητα», είπε με την σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος της άρπαξε τη φωτογραφία με δύναμη μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή και το τσαλάκωσε. Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν σωστή, με τον πρώην δημοσιογράφο και πλέον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά συγγνώμη.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» του είπε ο Οικονόμου με τον Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Οταν ηρέμησαν οι τόνοι, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X