Πολιτική

“Σκοτώθηκαν” Γιώργος Τράγκας και Ραχήλ Μακρή

“Σκοτώθηκαν” Γιώργος Τράγκας και Ραχήλ Μακρή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αιτία που χώρισαν οι δρόμοι των δύο πολιτικών ήταν μία ανάρτηση της Ραχήλ. Μία πραγματικά απαράδεκτη, αισχρή, απάνθρωπη ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή την οποία μόλις την είδε ο Γιώργος Τράγκας τα πήρε στο κρανίο και δικαιολογημένα.

Η επόμενη πράξη του αρχηγού του νεοσύστατου κόμματος “Ελεύθεροι Ανθρωποι” ήταν η διαγραφή με διαδικασίες εξπρές. Ποιο συγκεκριμένα αιτία της διαγραφής ήταν η αισχρή ανάρτηση της Ραχήλ στο Facebook που αναφερόμενη στον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη έγραψε: “Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ. κάφρος που με έβριζε άδειασε τη γωνιά”. Αυτή ακριβώς η ανάρτηση εξόργισε τον κ. Τράγκα.

Η αντίδραση της Ραχήλ ήταν πώς μπορεί να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν ανήκω; Και προσθέτει ότι έχει από το 2017 το δικό της κόμμα που είναι το “Μέτωπο Νίκης”.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεβρουάριο που ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του, ανακοινώθηκε ότι στο κόμμα του θα συνεργάζεται η Ραχήλ Μακρή, η οποία τότε δήλωσε ότι “θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο”».

Γιώργος Τράγκας για σκάνδαλο Φουρθιώτη: Ερχονται μεγάλες αποκαλύψεις για ΝΔ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X