Παρασκήνιο

Σποτ «φαρμάκι» του ΣΥΡΙΖΑ! «Ένας χρόνος ΝΔ και… όλα ανάποδα»! video

Σποτ «φαρμάκι» του ΣΥΡΙΖΑ! «Ένας χρόνος ΝΔ και… όλα ανάποδα»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα βίντεο για τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη συμπληρώνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα αιχμηρό σποτ «γιορτάζει» τη συμπλήρωση αυτού του έτους απαριθμώντας τα «καλά» που έχει κάνει η ΝΔ ένα χρόνο στην εξουσία.

Ύφεση, απολύσεις, μειώσεις μισθών, κατάργηση της 13ης σύνταξης είναι μερικά από τα… «θετικά» της κυβέρνησης ΝΔ μέσα σε ένα χρόνο.

Πικρές αλήθειες λέει το σποτ…

Το σποτ, που έχει τίτλο «Ένα χρόνο όλα ανάποδα», παρουσιάζει για ακόμη μια φορά ένα δελτίο ειδήσεων, με την παρουσιάστρια να εκθειάζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την ύφεση και την ανεργία.

«Γενέθλια» εσύ; «Πόλεμο» εγώ! Ο Τσίπρας…τα βγάζει ξινά στον Μητσοτάκη!

«Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπληρώνεται σήμερα και η κανονικότητα επέστρεψε στη χώρα, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Ύστερα από 12 συνεχόμενα τρίμηνα αναιμικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, περάσαμε επιτέλους σε μια θετική για το μέλλον της χώρας μας ύφεση» λέει η «παρουσιάστρια», και συνεχίζει:

«Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες ξεκουράζονται, καθώς φέτος είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν 260.000 άνθρωποι λιγότεροι από πέρσι. Χιλιάδες πολίτες ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, ύστερα από τη μείωση του μισθού τους κατά 20%. 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχτηκαν από το βάρος της 13ης σύνταξης».

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

https://www.facebook.com/syrizaofficial/videos/726742014565022

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X