Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης από Πάτρα : Ο προοδευτικός κόσμος έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει «καθαρά χέρια»

Στέφανος Κασσελάκης από Πάτρα : Ο προοδευτικός κόσμος έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει «καθαρά χέρια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Πάτρα και στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, όπου εναπόθεσε λίγα λουλούδια, βρέθηκε μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος είχε σύντομες συνομιλίες με τον κόσμο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος του περιέγραψε το ιστορικό της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέχεια, επισκέφτηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τον οποίο περπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Στ. Κάσσελάκης συναντήθηκε και με τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Αϊβαλή.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου» δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα και πρόσθεσε ότι «το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατ. ευρώ τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό” και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει “καθαρά χέρια”, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον. Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρας μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης.

Ο Κώστας Καρπέτας καλωσόρισε από την πλευρά του τον Στ. Κασσελάκη σημειώνοντας πως την Κυριακή επιστρέφει στην Περιφέρεια η κοινωνία των πολιτών και η κοινωνία των πολλών.

Ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της Πάτρας, ενώ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου σε γνωστό καφέ της πόλης, στη συμβολή των οδών Κανάρη και Ρήγα Φεραίου συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αϊβαλή. Μάλιστα, ο κ. Αϊβαλής έκανε δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη το σύμβολο της παράταξής του «Πάτρα Σπουδαία και πάλι» όπως επίσης και μια κονκάρδα με το σύμβολο της παράταξης, το οποίο και έβαλε στο μπλουζάκι του ο κ. Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Κώστα Καρπέτα και τον Βασίλη Αϊβαλή συνέχισαν τη συζήτησή τους σε καφετέρια, ενώ μαζί τους ήταν και η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στην Κόρινθο όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X