Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί δεν θα καλέσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον γάμο του

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί δεν θα καλέσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον γάμο του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε Q&A προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αστυπάλαια, απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου στο Instagram, καθώς ο καιρός δεν του επέτρεπε να συνεχίσει την νησιωτική περιοδεία του. Έτσι, με φόντο την «πεταλούδα του Αιγαίου» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «Κάντε μία ερώτηση» αναρτώντας το συμβολικό box.

«Θα έρθεις Ρόδο πρόεδρε;» ήταν η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος έδειξε τη φουρτουνιασμένη θάλασσα λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε σήμερα το βράδυ, Θα κάνουμε τα πάντα. Μέχρι 6 μποφόρ μάλλον θα το δοκιμάσουμε. Όμως δεν υπόσχομαι γιατί εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ».

Η επόμενη ερώτηση ήταν «δεν κρυώνεις με το κοντομάνικο και αυτόν τον αέρα;». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απάντησε «Όχι βέβαια». Και εξήγησε «πήγα λύκεια στα βόρεια της Βοστώνης, εκεί να δεις το -20c τράβηξα για μερικές εβδομάδες.

Στην ερώτηση «δώσε μία συμβουλή σε όσους σε υποστηρίζουν και δέχονται ανελέητο μπούλινγκ καθημερινά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Είστε πολλοί παραπάνω και πολλές παραπάνω από όσο νομίζετε. Ο κόσμος έχει πάθει μία εσωτερική πληγή από το 41% και δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να είμαστε η πλειοψηφία. Αλλά σας υπόσχομαι, είμαστε περισσότεροι. Θα το δείτε σύντομα, μην χάνετε το κουράγιο σας. Η αλήθεια είναι με τη ψυχή και με το μέρος μας. Άλλοι είναι που χειραγωγούν την ελληνική πολιτική».

«Όχι» ορθά- κοφτά απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ερώτηση αν θα συγκυβερνούσε με την ΝΔ, ενώ στο πλευρό του στο βίντεο εμφανίστηκε και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Και συνέχισε σημειώνοντας πως «δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με κόμματα τα οποία έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες. Εξαρτήσεις από ένα σύστημα προπαγάνδας και είναι κόμματα που έχουν ρίξει τη χώρα στα βράχια. Από εκεί και πέρα όντως η ΝΔ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα απλά είναι πολυσυλλεκτικό προς την άκρα δεξιά. Εάν λοιπόν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μία κοινωνία που να είναι σύγχρονη και μία ανοιχτή οικονομία ρυθμισμένη έχουμε άπλετο χώρο να δραστηριοποιηθούν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Η επόμενη ερώτηση ήταν για την παιδεία και για το αν «θα αυξήσετε τη χρηματοδότηση στα δημόσια Πανεπιστήμια;» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά: «Δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για το δημοσιονομικό μας πρόβλημα ως πρόβλημα ως χώρα από το να επενδύουμε στην δημόσια Παιδεία». Και πρόσθεσε πως «είναι η επένδυση με την μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απόδοση. Είναι σημαντικό τα ελληνόπουλα να μπορούν να σπουδάζουν στη χώρα τους και να διαπρέπουν στην χώρα τους. Έτσι η χώρα μας ως μία οντότητα οικονομική να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμια επίπεδο».

Τέλος, την ευκαιρία να απευθύνει ερώτηση στο Instagram εκμεταλλεύτηκε και ο Γιώργος Λιάγκας που ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη «αν θα καλέσει στον γάμο του τον πρωθυπουργό». Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά πως δεν θα τον καλέσει και να εξηγεί πως ο «γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς.

Όμως έθεσε μία σειρά από ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το γάμο του τονίζοντας πως «αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλο ζευγαριού θα απαντήσει για το βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει αρσενικό ή θηλυκό;.

Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε και για όλους όσους έχουν εκμεταλλευτεί τον ομοφοβικό λόγο; Ή απλά μόνο αγνοούμε και μετά θα χειραγωγούμε τους πολίτες με στοχευμένες καμπάνιες μαρκετ pass κτλ Ιδού η ερώτηση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X