Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Καλεί Αχτσιόγλου, Χαρίτση και Ηλιόπουλο να αναλάβουν ρόλους στον ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Καλεί Αχτσιόγλου, Χαρίτση και Ηλιόπουλο να αναλάβουν ρόλους στον ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άνοιγμα την Έφη Αχτσιόγλου και τους δύο πιο στενούς συνεργάτες της, με τους οποίους θεωρεί ότι μπορεί να βρεθεί ένας κώδικας συνεργασίας, επιχειρεί σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω της συνέντευξής του απόψε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει έκκληση στην βασική αντίπαλό του στη μάχη της ηγεσίας, αλλά και στους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο, όχι μόνο να παραμείνουν στο κόμμα, αλλά και να αναλάβουν σημαντικούς ρόλους στην προσπάθεια ανασυγκρότησής του. Μάλιστα δεν φείδεται καλών λόγων για τις πολιτικές ικανότητές τους και για την προσφορά τους στο κόμμα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μία ημέρα μετά τη συνάντηση του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον προκάτοχό του και τα δύο γεγονότα δεν εκλαμβάνονται ως άσχετα μεταξύ τους.

Θεωρείται βέβαιο ότι η ενωτική αυτή κίνηση του κ. Κασσελάκη αποσκοπεί, αφενός στο να μην απολέσει κι άλλες δυνάμεις, ειδικά βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου, να μεταφέρει όλη την ευθύνη για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις στο κόμμα στην άλλη πλευρά.

Παράλληλα όμως διαμηνύει προς όσους βουλευτές επιλέξουν να φύγουν, ότι η αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί ουσιαστικά «αποστασία», καθώς είναι αντίθετη στην επιλογή που έκανε ο ελληνικός λαός να τον αναδείξει διακριτικά και καθαρά αξιωματική αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί τα μεσάνυχτα και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ διέρχεται την πιο κρίσιμη ίσως καμπή της ιστορίας του την τελευταία δεκαπενταετία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X