Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές»

Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτή τη φορά με αφορμή το βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Tik Tok για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις παραλίες της χώρας.

«Για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε θάλασσα», αναφέρει αρχικά στο νέο του βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης, φιλοξενώντας απόσπασμα από το αντίστοιχο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο λέει ότι το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε «βάζει σε τάξη τις παραλίες μας».

«Όμως είναι όντως έτσι τα πράγματα;», αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η WWF το παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση. Η WWF χαρακτηρίζει τον καινούριο νόμο «νόμο καταστροφής των ακτών» γιατί συρρικνώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων ενώ καταργεί ακόμα και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή.

Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού και στο Tik Tok.

Και να θυμάστε όχι fake news, όχι Μητσοτάκης σε θάλασσες και ακτές».

@skasselakis

Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X