Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι Γιώργος Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι Γιώργος Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο διευθυντής της ΚΟ, Γιώργος Τσίπρας, την ώρα που το κόμμα έχει υποστεί βαριά ήττα από τις παλινωδίες και τις εσωτερικές διαμάχες.

«Προσωπικά, όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι και νομίζω το εύχεται και πολύς κόσμος, αλλά δεν αφορά το τώρα σε κάθε περίπτωση. Αφορά το μέλλον» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Γιώργος Τσίπρας για την επιστροφή του Αλέξη. «Τον εμπιστεύεται και αναφέρεται σε αυτόν πολύς κόσμος, όχι μόνο μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και μ αυτή την έννοια κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει» προσέθεσε ο ίδιος και συνέχισε:

 

«Να το θέσω ως εξής. Μέχρι πριν τις εκλογές του 23 του Μαΐου και του Ιουνίου, ο κόσμος που τοποθετούνταν εκλογικά, αριστερά της Νέας Δημοκρατίας ήταν άνω του 50%. Δεν θεωρώ, ακόμη κι αν υπάρχουν μεταβολές και προφανώς υπάρχουν μεταβολές, έχουμε μια ισχυροποίηση δεξιάς και ακροδεξιάς μαζί στη χώρα μας σε πρωτοφανή επίπεδα, δεν θεωρώ ότι αυτός ο κόσμος έπαψε να υπάρχει, εξατμίστηκε με κάποιο μαγικό τρόπο. Μπορεί να πήγε σπίτι του, μπορεί να μην πήγε να ψηφίσει, μπορεί να ψήφισε μικρότερα κόμματα αλλά ο κόσμος αυτός υπάρχει» ανέφερε ο Γ. Τσίπρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X