Πολιτική

Τέμπη: «Και είναι ακόμα πρωθυπουργός» – Βίντεο από τον iSYRIZA για το μπάζωμα του εγκλήματος και την πολιτική συγκάλυψη

Τέμπη: «Και είναι ακόμα πρωθυπουργός» – Βίντεο από τον iSYRIZA για το μπάζωμα του εγκλήματος και την πολιτική συγκάλυψη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενώ στη Βουλή συζητείται η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με αιχμή του δόρατος τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας iSYRIZA δημοσιοποίησε ένα βίντεο όπου συγκεντρώνει δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το μπάζωμα του χώρου, πριν προλάβουν να τον ερευνήσουν οι Αρχές.

Και είναι ακόμα πρωθυπουργός» είναι ο τίτλος του νέο σποτ του iSYRIZA, που εκθέτει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή της ΝΔ, για την επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών.

Τέμπη Βίντεο από τον iSYRIZA 

Ψέματα για το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας, κυνικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και συκοφάντηση των συγγενών των θυμάτων είναι η «αλήθεια» που έταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με την απόδοση δικαιοσύνης για την σιδηροδρομική τραγωδία.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά και στο βίντεο του iSYRIZA: «Το έγκλημα των Τεμπών και σε συνέχεια το έγκλημα της συγκάλυψης. Η ορχήστρα των χωμάτων, η απόκρυψη, το ψέμα, η περιφρόνηση και η συκοφάντηση των συγγενών, ο κυνισμός, με ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και είναι ακόμα πρωθυπουργός…».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X