Media

Τους κούφανε τους δημοσιογράφους ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Τους κούφανε τους δημοσιογράφους ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σύστημα αντιμετώπισης των πολύ δύσκολων καταστάσεων, όπως οι λαμογιές με το δημόσιο χρήμα εξελίσσεται στη Ν.Δ. Μέχρι τώρα απαντούσαν ότι δεν ήξεραν τι συνέβη, τώρα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και δεν ξέρουν ούτε τα πρόσωπα και δεν αποκλείεται στο επόμενο στάδια να αναρωτηθούν ζωντανά στην τηλεόραση “εγώ ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ;”.

Το νέο στάδιο το αποκαλύπτουν οι σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στην τηλεόραση όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, εμφανίστηκε όχι μόνο να μην ξέρει για τις 420 συμβάσεις ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο, αλλά ούτε τον ίδιο τον Ανδρέα Κουτούπη.

«Ποιος είναι αυτός; Δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Κουτούπης», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους της εκπομπής του Open.
Τότε εκείνοι του έδειξαν την φωτογραφία του, λέγοντάς του «αυτός είναι δεν τον ξέρετε;». Και ο Κων. Κυρανάκης απάντησε «ούτε φυσιογνωμικά δεν τον ξέρω».
Μα, ήταν γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ και δεν τον ξέρετε, επιμένουν οι δημοσιογράφοι και τον βουλευτή της ΝΔ να επιμένει ότι δεν τον έχει δει ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αν και δεν γνωρίζει ούτε φυσιογνωμικά τον Ανδρέα Κουτούπη, ούτε την αποκάλυψη για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο, απάντησε με μεγάλη άνεση ότι πρόκειται για «πυροτέχνημα» της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι κάθε εβδομάδα «για να εξυπηρετηθεί ένα αφήγημα βγάζει η αντιπολίτευση διάφορα πυροτεχνήματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X