Επιλογές

Τσακαλώτος: Πληρωμένη απάντηση για την «γιούχα» στην Θεσσαλονίκη! (vids)

Τσακαλώτος: Πληρωμένη απάντηση για την «γιούχα» στην Θεσσαλονίκη! (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (09-04-2019) στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Έξω από το χώρο της εκδήλωση, μπροστά από την αστυνομική δύναμη, μικρός αριθμός ατόμων με ελληνικές σημαίες στα χέρια, αποδοκίμασε, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, την ώρα που έβγαιναν από το κτίριο.

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν, να φωνάζουν «προδότες» αλλά και να τους βρίζουν χυδαία. Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν…

Η απάντηση που έδωσε ο Τσακαλώτος

Στον απόηχο της έντασης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε στο facebook με δυο φωτογραφίες, που συνοδεύουν το κείμενό του. Σε αυτές βλέπουμε πάνω την αίθουσα της εκδήλωσης ασφυκτικά γεμάτη και κάτω τους διαδηλωτές στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ έξω. Ιδού η απόδειξη» γράφει ο κύριος Τσακαλώτος σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Δείτε την ανάρτηση

Τσακαλώτος

Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους διαδηλωτές και μετά από λίγα λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν… Δείτε τις εικόνες.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X