Πολιτική

Τσίπρας στη ΔΕΘ. Επαιξε σκάκι με ρομπότ

Τσίπρας στη ΔΕΘ. Επαιξε σκάκι με ρομπότ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Αρχικά, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo. Στη συνάντηση, ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της 86ης ΔΕΘ και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Η πρώτη στάση του κ. Τσίπρα ήταν στο περίπτερο του Ηρακλή. Εκεί τον ανακήρυξαν επίτιμο  μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου λόγω της βοήθειάς του για τη σωτηρία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής Φώτης Θέος του μίλησε για το γήπεδο που θέλουν να δημιουργήσουν οι κυανόλευκοι στους Χορτατζήδες.

Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας: Έπαιξε σκάκι με… ρομπότ και ενθουσιάστηκε με την αγωνιστική μηχανή που έφτιαξαν φοιτητές 

Ο κ. Τσίπρας έκανε στάση και στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου έπαιξε  για λίγο σκάκι με… ρομπότ.

Στο σταντ του ΑΠΘ του έδειξαν μια αγωνιστική μηχανή που κατασκεύασαν οι φοιτητές και η οποία πιάνει ταχύτητα 180 χλμ, καθώς και άλλη μια καινοτόμα εφαρμογή.

Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας: Έπαιξε σκάκι με… ρομπότ και ενθουσιάστηκε με την αγωνιστική μηχανή που έφτιαξαν φοιτητές

Επίσης, εντυπωσιάστηκε από ένα μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο που αντίκρισε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε αν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε αυτοκίνητα στη χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X