Πολιτική

WANTED: Ο Μητσοτάκης “καταζητείται” σε Γερμανία και Αυστρία

WANTED: Ο Μητσοτάκης “καταζητείται” σε Γερμανία και Αυστρία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι στο εξωτερικό τον εκθειάζουν και ορισμένοι τον “καταζητούν”. Ναι υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία και την Αυστρία που “καταζητούν”  τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκπληξη; Ισως. Γιατί κανένα κανάλι, εφημερίδα ή φιλοκυβερνητικό σάιτ (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα σας ενημέρωνε για να μην χαλάσει το κλίμα μεγαλείου και μεσσιανισμού που καλλιεργούν.

Κι΄ όμως εδώ και μερικές μέρες οι δρόμοι στην Γερμανία, την Αυστρία και σε άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, έχουν πλημμυρίσει από αφίσες που καταγγέλλουν την Άνγκελα Μέρκελ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Βαυαρό υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ για απάνθρωπη πολιτική στο μεταναστευτικό – προσφυγικό.

Ειδικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρεται ότι καταζητείται επειδή κατάργησε το ανθρώπινο δικαίωμα του ασύλου, αλλά και την κατάσταση στην Μόρια με τις απειλητικές για τη ζωή συνθήκες διαβίωσης των  προσφύγων.

Το θέμα κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και στον Διεθνή Τύπο. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του beyondeurope.net: “Ποιοι είναι οι πολιτικοί και οι οργανώσεις που αρνούνται συνεχώς να σώσουν ανθρώπους που διαφεύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες, από την πείνα και τον φόβο και αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε όλο τον κόσμο; Ποιος φταίει για την υγεία και τις απειλητικές για τη ζωή συνθήκες διαβίωσης σε στρατόπεδα προσφύγων όπως η Μόρια στην Ελλάδα και αλλού; Είναι το σύστημα – αλλά και τα αφεντικά που το επιβάλλουν. Αρκετά! Σε όλη τη Γερμανία και την Αυστρία εμφανίστηκαν αφίσες κατά τη διάρκεια της νύχτας, φωνάζοντας τους υπεύθυνους για αυτήν τη δολοφονική κατάσταση”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X