Media

Σάρωσε σε τηλεθέαση το J2US – Η αποχώρηση και η αποκάλυψη της Βανδή

Σάρωσε σε τηλεθέαση το J2US – Η αποχώρηση και η αποκάλυψη της Βανδή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Tο φαντασμαγορικό σόου J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει δυναμικά στο Open TV.

Στο πέμπτο επεισόδιο τα λαμπερά ντουέτα γέμισαν τη σκηνή του σόου και εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους εκτελέσεις. Μετά την αποχώρηση της Χρύσπας και του Γιάννη Δρυμωνάκου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει ενώ τόσο οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή όσο και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν λείπουν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, 23 Μαΐου, το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να βγω από το safe zone που είχα χτίσει γύρω μου. Δεν τολμούσα να κάνω βήμα παραπάνω. Ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα αυτό. Στεναχωριέμαι που φεύγω, αλλά το κέρδος μου ήταν ότι απέκτησα φίλους και νομίζω ότι όσο μεγαλώνουμε αυτό έχει αξία» ανέφερε συγκινημένη η δημοσιογράφος του Open TV.

«Βαρύμαγκας» και με μουστάκι ο Τρύφωνας Σαμαράς

Για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μαζί με τη Χαρά Βέρρα τραγούδησαν το «Είσαι το άστρο της αυγής». «Βαρύμαγκας» και με μουστάκι ο γνωστός κομμωτής έδωσε το δικό του χρώμα στο τραγούδι. Στο σύνολό τους οι κριτές αναγνώρισαν την προσπάθειά του.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγούδησε Πάολα

H Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεπέρασε τα όριά της στο επεισόδιο και τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Καραφώτη τον «Θυμό» της Πάολας. Βέβαια, η κριτική επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε με τη Δέσποινα Βανδή να τονίζει: «Είπες πριν λίγο πως ο καθένας βάζει τον δικό του χαρακτήρα όταν τραγουδά. Μέσα από την ερμηνεία σου, όμως, δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Δεν άκουσα και δεν ένιωσα τον θυμό σου. Αυτό το κομμάτι για μένα έχει μία παράνοια και εγκράτεια. Έχει ένα πράγμα που ξεσπάει αργότερα». Επίσης η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως το τραγούδι «θυμός» είχα γραφτεί για να το πει εκείνη αλλά δεν θέλησε να δώσει παραπάνω εξηγήσεις για τους λόγους που το τραγούδι έφτασε να το πει η Πάολα.

Συγκινήθηκε η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό

Τα δάκρυά τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό με τα όμορφα λόγια που τους είπε ο Σταμάτης Φασουλής. Το ζευγάρι τραγούδησε το «Κύμα» και κατάφεραν να συγκινήσουν τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή.

Τα υψηλά νούμερα του J2US

Αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που έμειναν σπίτι και παρακολούθησαν το μουσικό σόου του Open. Το J2US είχε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 16,4%, με το υψηλότερο ποσοστό του να φτάνει στο 25% στο τέταρτο 01:00 – 01:14. Στο δυναμικό κοινό, το J2US είχε μέσο όρο 16,8%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (01:00 – 01:14) έφτασε στο 23,4%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X