Show Biz

Ράπερ Lamanif- Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης: Ζωντανός αλλά σε άσχημη κατάσταση

Ράπερ Lamanif- Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης: Ζωντανός αλλά σε άσχημη κατάσταση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε ο 24χρονος ράπερ– Η είδηση έγινε γνωστή λίγη ώρα πριν το τέλος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Ο νεαρός βρίσκεται εν ζωή αλλά σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Φιλικό πρόσωπο του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif, επιβεβαίωσε στο «Τούνελ» την πληροφορία. Ο ίδιος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

Για την εύρεση του ενημερώθηκαν και οι γονείς του ενώ σήμερα φτάνει στην Θεσσαλονίκη και η μητέρα του από τη Γερμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

Παρακολουθώντας την εκπομπή η θεία του αγνοούμενου Λάμπρου από τα Γιάννενα, όπου διαμένει, θέλησε να απευθύνει έκκληση στον ανιψιό της.

«Όλοι έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί και ανησυχούμε πολύ για την τύχη του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θεσσαλονίκη: Silver Alert για τον ράπερ που εξαφανίστηκε

Με την Αγγελική Νικολούλη μίλησε και η γιαγιά του Λάμπρου, περιγράφοντας τη ζωή μαζί του και το τι της είπε πριν χαθεί.

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του στη Θεσσαλονίκη, ο ράπερ Lamanif δημοσίευσε ένα βίντεο , στο οποίο παραδεχόταν ότι έμπλεξε στα δίχτυα κυκλώματος που τον εκβίαζε με ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε σε προσωπικές του στιγμές με αφέντρες.

Στο βίντεο που κατέβηκε από το διαδίκτυο, ο 24χρονος Θεσσαλονικιός ανέφερε: «Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες… Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν, ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε….».

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

Ντοκουμέντο: Το «κατηγορώ» του Λάμπρου…

Εμφανώς ταραγμένος, αποχαιρετά φίλους, γνωστούς και εχθρούς, λέγοντας πως πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι.«Από το σπίτι μου έστειλε το τελευταίο μήνυμα…»
Ο φίλος του ράπερ, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο με το δριμύ «κατηγορώ», μίλησε στο «Τούνελ».

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα».

Πηγή: anikolouli.gr

Ρέντη: Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα πουλούσαν για ανταλλακτικά σε συνεργείο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X