Show Biz

Άνθιμος Ανανιάδης: Οι πρώτες του δηλώσεις on camera μετά τον χωρισμό με τη μητέρα του παιδιού του

Άνθιμος Ανανιάδης: Οι πρώτες του δηλώσεις on camera μετά τον χωρισμό με τη μητέρα του παιδιού του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη με τη μητέρα του παιδιού του. Η ΜαρίαΝεφέληΓαζή διέγραψε προ ημερών κοινές φωτογραφίες, ενώ πλέον δεν έχει καν λογαριασμό στο instagram.

Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για χωρισμό, ωστόσο ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά on camera και ανέφερε:

«Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό.

Γιάννης Σπαλιάρας: Αμήχανη αντίδραση όταν τον ρώτησαν περί χωρισμού (video)

Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing.

Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο».

Δείτε το βίντεο.

https://youtu.be/YEYidj9AQDQ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X