Show Biz

Άντζελα Δημητρίου: Ακυρώθηκε οριστικά το σχήμα στη Θεσσαλονίκη

Άντζελα Δημητρίου: Ακυρώθηκε οριστικά το σχήμα στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άντζελα Δημητρίου θα εμφανιζόταν στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη, του Γιώργου Γιαννιά και της Ειρήνης Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη αλλά για κάποιον λόγο η πρεμιέρα αναβλήθηκε όπως και όλο το σχήμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως το σχήμα αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους αλλά ο Γιώργος Γιαννιάς φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με αυτό που έγινε και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram όπου έγραψε:

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. Δυστυχώς για κάποιους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας. _____________________ Γιώργος Γιαννιάς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) στις

Από ότι φαίνεται δεν την «πάει» την Άντζελα Δημητρίου!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X