Show Biz

Διαμαντής Καραναστάσης για την σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου (vid)

Διαμαντής Καραναστάσης για την σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, γνωστός ηθοποιός  Διαμαντής Καραναστάσης, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@star” και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τη γνωστή δικηγόρο και πολιτικό. “Είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζεται”, είπε ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας την άλλη, πιο προσωπική πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.Το ζευγάρι πάντως, το οποίο είναι πλέον πολλά χρόνια μαζί, δεν φαίνεται ότι έχει σκοπό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. “Δεν πιστεύω στη διαδικασία του γάμου. Έχω παντρευτεί στο θέατρο 5-6 φορές, το να πάω σε μια εκκλησία δεν μου λέει τίποτα”, είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η γνωριμία της με τον Διαμαντή όπως έχει δηλώσει ο ίδιος έγινε όταν της είχε στείλει ένα e-mail όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής που δεν το απάντησε ποτέ. Η μοίρα όμως θέλησε να βρεθούνε κάποιους μήνες αργότερα όταν η ίδια πια δεν ήταν πρόεδρος σε εντελώς διαφορετικό χώρο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X