Show Biz

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική και ειλικρινής η Δούκισσα Νομικού στην τελευταία της συνέντευξη. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε στο People για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, αλλά και την περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Η εγκυμοσύνη δεν με κούρασε ούτε στιγμή. Είχα απλά μια ανυπομονησία να γνωρίσω το γιο μου. Δεν είπα ποτέ “άντε να φύγει από πάνω μου η κοιλιά”. Ίσα ίσα που η φουσκωμένη κοιλίτσα μερικές φορές μού λείπει! Μου άρεσε που τον είχα συνέχεια μαζί μου, που με κλότσαγε, που είχε λόξιγκα, που τον ένιωθα συνέχεια 24 ώρες το 24ωρο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού: Πόσα κιλά ζυγίζει μετά την εγκυμοσύνη;

Μάλιστα το απόλαυσε στο έπακρο και ήταν κάτι που θέλησε να κρατήσει 100% για εκείνη! Αυτός ήταν ο λόγος που, ενώ είχε δεκάδες προτάσεις για εξώφυλλα κατά την εγκυμοσύνη της, επέλεξε να μην κάνει τίποτα.

«Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση. Ένιωσα ότι το θέλω όλο για εμένα και δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν, παρά μόνο με την οικογένειά μου. Δεν ήθελα να βλέπω αυτή την περίοδο της ζωής μου κρεμασμένη στα περίπτερα.Ήθελα να τη χορτάσω και τελικά πέρασε τόσο γρήγορα, γέννησα και δεν τη χόρτασα. Βέβαια τώρα έρχονται άλλες καλύτερες στιγμές. Έχω γίνει μία χαζομαμά! Είμαι η πιο γραφική χαζομαμά που υπάρχει!», ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X