Show Biz

Εκτός Ημέρας Θετικής Ενέργειας ο Θέμης Γεωργαντάς! Ποιος τον αντικαθιστά;

Εκτός Ημέρας Θετικής Ενέργειας ο Θέμης Γεωργαντάς! Ποιος τον αντικαθιστά;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας που διοργανώνει από το 2006 η Amita Motion πλησιάζει!

Στις 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ για 13η χρονιά η Amita Motion μας προσκαλεί στον μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας! Σκοπός της Amita Motion για ακόμη μια χρονιά είναι να ξεσηκώσει το κοινό.

Με ελεύθερη είσοδο και ανανεωμένο concept, η Amita Motion θα μας υποδεχθεί στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής, με ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και παρουσιαστή για φέτος τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENΤΟ! Τον παλμό στο backstage θα δίνει o Σπύρος Μαργαρίτης!

Η είδηση όμως δεν είναι το μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ εκείνη τη μέρα αλλά πως για πρώτη φορά από τη πρώτη χρονιά του θεσμού παρουσιαστής δεν θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είχε συνδέσει το όνομά του με το θεσμό αφού για 12 συνεχόμενες χρονιές ήταν εκείνος που παρουσίαζε το συγκεκριμένο γεγονός κάτι που θεωρούσαμε δεδομένο πως θα γινόταν και φέτος. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και η σκυτάλη της παρουσίασης περνάει στον Μιχάλη Κουινέλη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X