Show Biz

Emily Ratajkowski: Η φωτογραφία κατά του Γουάινσταιν

Emily Ratajkowski: Η φωτογραφία κατά του Γουάινσταιν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Emily Ratajkowski μπορεί να μας δείχνει συνεχώς τα κάλλη της και να προκαλέι πανικό στο ανδρικό φίλο, αλλά αυτή τη φορά θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο Χάρβει Γουάινσταιν από ότι φαίνεται θα τη γλιτώσει σχετικά ελαφριά, αφού φαίνεται πως ο ίδιος και η πρώην εταιρεία του έκαναν συμβιβασμό με τα θύματα του και το μόνο που μένει είναι να εγκριθεί από τα δικαστήρια και τα άτομα που εμπλέκονται.

Αυτή φαίνεται πως εξόργισε την Emily Ratajkowski και έκανε μια ανάρτηση όπου στο χέρι της έχει γράψει «Γ……Ε» τον Γουάινσταιν και ξεσήκωσε τον κόσμο!

«Σήμερα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και η πρώην εταιρεία έκανε συμβιβασμό 25 εκατ. δολαρίων με τα θύματά του. Ο Γουάινστιν που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς δεν θα παραδεχτεί την ενοχή του ούτε θα πληρώσει από την τσέπη του. Καμία δικαιοσύνη, καμία δικαίωση».

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today Harvey Weinstein and his former studio made a $25 million deal with his victims. Weinstein, accused of offenses ranging from sexual harassment to rape, won’t have to admit wrongdoing or pay his own money. #nojusticenopeace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X