Show Biz

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς την Παρασκευή (04/06) ήρθε στο κόσμο το κοριτσάκι τους.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο οποίο θα δώσουν το όνομα Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor.

«Με μεγάλη χαρά, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, τη Lilibet – Diana Mountbatten-Windsor», αναφέρεται στη λιτή δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ζευγαριού και θα την φωνάζουν “Lili”.

Η Λίλη γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή (04/06) στις 11:40 π.μ. στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα της μικρής αδελφής του Άρτσι αποτελεί κραυγαλέα εκδήλωση πρόθεσης για… ανακωχή από το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια με το Παλάτι, μετά το Megxit και τη συνέντευξη – βόμβα στην Όπρα Γουίνφρεϊ με την οποία ανατίναξε το Μπάκιγχαμ, καθώς Lilibet φωνάζε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος.

Το δεύτερο όνομα του βρέφους είναι προς τιμή της γιαγιάς του και μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 28 Αυγούστου 1996.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X