Show Biz

Αγγελική Ηλιάδη: Άδειασμα για τον χωρισμό και από τη μάνα του Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη: Άδειασμα για τον χωρισμό και από τη μάνα του Γκέντσογλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός έχει προκύψεις τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου. Με πρόσφατες δηλώσεις της η τραγουδίστρια ανέφερε πως γνώριζε την ύπαρξη… τρίτου προσώπου ανάμεσά τους!

Η απάντηση της Κάβουρα στην Ηλιάδη για το «τρίτο πρόσωπο»

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Κυριακή, μιλώντας στο περιοδικό YOU, είπε: «Έχουν χωρίσει έναν χρόνο, είναι ψέμα ότι μπήκε ανάμεσά τους η Βίκυ Κάβουρα».

Ενώ σε άλλο σημείο τη συνέντευξή της, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην ένστασή που είχε για τη σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια και την απόφαση να κάνουν τόσο γρήγηρα παιδί:

«…Άφησε πίσω την καριέρα του −είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα− και έμπλεξε με παιδιά. Του είπα πολλές φορές “πρόσεξε”, μη μείνει έγκυος, δεν με άκουσε. Άμα μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες παρασύρεσαι, εδώ παρασύρονται μεγαλύτεροι σε ηλικία…». Ενώ πρόσθεσε: «Τώρα ο Σάββας είναι 27 χρόνων, δεν λέω ξανά τίποτα άλλο. Το είπα μία φορά επειδή ήταν μικρός και αυτή ήταν μεγάλη, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε και κατέληξε στον χωρισμό. Όπως τα είπα έτσι έγιναν. Σε λίγα χρόνια είχα πει ότι θα χωρίσουν και θα μείνει το παιδί.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X