Show Biz

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραδέχεται: «Με τον άντρα μου τσακωνόμαστε, γίνεται χαμός!»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραδέχεται: «Με τον άντρα μου τσακωνόμαστε, γίνεται χαμός!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατά στην αγκαλιά το μωρό της. Μαζί με τον Φώτη Μπερνάντο έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι και η ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Η Πηνελόπη μίλησε στο People και τη Γωγώ Θωμά για τη σχέση με τον καλό της και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Είσαι σέξι γυναίκα. Πρόσφατα ανέβασες μία φωτογραφία σου με μαγιό στο Instagram και υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι του χρόνου θα είσαι πάλι έτσι. Σε προβληματίζουν οι αλλαγές στο σώμα σου;

Όχι, μου αρέσω όπως είμαι, όμως μετά θέλω να επανέλθω. Ξέρω όμως ότι θέλει πολλή δουλειά. Ειδικά σε αυτή την ηλικία. Όταν μπαίνω στη διαδικασία να γυμναστώ, μου αρέσει. Μου αρέσει να έχω υγιές σώμα. Τα παιδιά μου θέλω να έχουν ένα πρότυπο υγείας. Έχω υπάρξει skinny και δεν μου άρεσα.

Πόσα κιλά πήρες στην πρώτη σου εγκυμοσύνη;

Πήρα είκοσι. Σε αυτή μέχρι στιγμής πρέπει να έχω πάρει επτά, αλλά έχω μέρες να ζυγιστώ.

Ο Φώτης τι σου λέει που η κοιλίτσα μεγαλώνει;

Βλέπει την ομορφιά μου εκεί που δεν υπάρχει. (γέλια) Έχει πολλή πλάκα. Μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά και να έχω μία κακή μέρα, όμως εκείνος θα βρει πάντα να πει κάτι καλό.

Σε βοηθά με τη μικρή;

Όσο το επιτρέπει ο χρόνος του.

Τσακώνεστε ποτέ;

Χαμός γίνεται. Αν δεν πάρω ανάποδες με τον άνθρωπό μου, με ποιον θα πάρω; Όταν τα βρίσκεις μετά, είναι φανταστικό. Είμαστε εκρηκτικοί άνθρωποι, με έντονο χαρακτήρα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ψέμα, απιστία, τζόγος, εθισμοί, όλα τα άλλα διορθώνονται.

Φαίνεστε ένα πολύ ροκ ζευγάρι. Σε ποια σημεία νιώθεις πως είστε πιο παραδοσιακοί και σε ποια πιο ανατρεπτικοί ως άνθρωποι;

Είμαστε πολύ παραδοσιακοί και καθόλου ανατρεπτικοί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X