Show Biz

Η Ρία Αντωνίου στον Ρέμο με τον… βιαστή της

Η Ρία Αντωνίου στον Ρέμο με τον… βιαστή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην πιστέψετε όσα θα διαβάσετε, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι απολύτως αληθινά. Η Ρία Αντωνίου πήγε και διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο με το… βιαστή της (σύμφωνα με τη δική της καταγγελία) Χρήστο Ψωμόπουλο. Μάλιστα, όπως λένε οι κακές γλώσσες αντάλλασσαν καυτά φιλιά.

Θα θυμάστε ασφαλώς ότι πριν από δύο εβδομάδες περίπου το μοντέλο κατήγγειλε στην αστυνομία το σύντροφό της για βιασμό.  Το περασμένο Σάββατο, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το εκρηκτικό ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βαδνή.

Όσοι τους είδαν να μπαίνουν και να κάθονται μαζί η αλήθεια είναι πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο Αντώνης Ρέμος αρχικά καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».
Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!» Όλα εξελίχθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αμέσως οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία με ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι άφηνε τα κάλλη της σε κοινή θέα! Η νύχτα για τους δυο τους, υπό τους ήχους του «Μα, δεν τελειώσαμε… Δε γίνεται, σου λέω, δεν τελειώσαμε…» κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεχάσουν τα όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους πριν από μερικές ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X