Show Biz

Η Σμαράγδα Καρύδη καλεί τους πλούσιους Έλληνες να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τον κορονοϊό

Η Σμαράγδα Καρύδη καλεί τους πλούσιους Έλληνες να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να αναρτήσει ένα video στο Instagram και μέσω αυτού κάνει έκκληση στους πλούσιους Έλληνες να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να βοηθήσουν το σύστημα υγείας που έχει ανάγκη από πράγματα.

Η ηθοποιός όπως και πολλοί άλλοι celebrities χρησιμοποιούν τα social media για να ενημερώσουν τον κόσμο αλλά και για να μας δείξουν πως περνούν τις ημέρες τους ενώ βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα.

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε στο video που δημοσίευσε τα εξής:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα, χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, γάντια, μάσκες. Μπορείτε να συνεργαστείτε μεταξύ σας, να μοιράσετε τις δουλειές, να βοηθήσετε. Ήρθε η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν οι μεγάλοι ευεργέτες, όπως ο Συγγρός, τον Αβέρωφ, τον Σίνα. Έτσι και εσείς μπορεί στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε κάποια πλατεία, μια λεωφόρο, ένα αεροδρόμιο. Να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε. Και κυρίως κάντε το από το σπίτι! Να είστε καλά».

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Stayhome Stayhuman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις

Δείτε ακόμη: Άρης Καβατζίκης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για το δημοσίευμα με τη Σαλαγκούδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X