Show Biz

Η Σοφία Βόσσου ξεσπά: «Θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου…»

Η Σοφία Βόσσου ξεσπά: «Θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφία Βόσσου έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια, με πρώτη και καλύτερη την απώλεια ορισμένων κιλών που αποφάσισε να ξεφορτωθεί! Αλλά φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποιους!

Η τραγουδίστρια μέσω της προσωπικής της σελίδα στο Facebook θέλησε να πει κάποια πράγματα καθώς λαμβάνει άκομψα σχόλια τα οποία αφορούν την εμφάνιση της και είναι σημαντικό για εκείνη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Λοιπόν, επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα, θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο Facebook, να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου….😀😀😀😀😀 και να μου στέλνουν σχόλια… μην αδυνατίσεις άλλο… είσαι άρρωστή… κλπ κλπ…

Είμαι μια χαρά! Ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός… να φτάσω στα κιλά που είμαι τώρα, γιατί δεν με ήθελα στρουμπουλή… μου αρκεί που είμαι καλά με μένα και μου αρέσω. Είναι πολύ ενοχλητικό να ασχολείστε με τα κιλά του κάθε ανθρώπου και με το πως θέλει να είναι για αυτό αδύνατες και στρουμπουλές μου φίλες, όποια μου ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως… με αγάπη και αλήθεια πάντα ❤️❤️❤️❤️, αλλά ό.τι με ενοχλεί το κόβω μαχαίρι πλέον… καλό μας ξημέρωμα», έγραψε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε ακόμη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X