Show Biz

Κόκκοτας: Ανακοινωθέν του «Γεννηματάς» – Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή, έγινε ανάνηψη, νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Κόκκοτας: Ανακοινωθέν του «Γεννηματάς» – Υπέστη έμφραγμα, ανακοπή, έγινε ανάνηψη, νοσηλεύεται διασωληνωμένος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κοκκοτάς: «Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος, γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο καλλιτέχνης ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Κόκκοτας όπως όλα δείχνουν υπέστη βαρύ έμφραγμα που του προκάλεσε και ανακοπή καρδιάς. Στο νοσοκομείο τού έγινε ανάνηψη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Η Ματίνα Παγώνη νωρίτερα μιλώντας στο Μega ανέφερε ότι πήγε στην Καρδιολογική έκαναν οι γιατροί αυτό που έπρεπε να κάνουν και περιμένουν τα επόμενα 24ωρα. Είναι σοβαρά περιστατικά, δεν είναι απλά, χρειάζεται παρακολούθηση ιδιαίτερη, ανέφερε η κυρία Παγώνη που εργάζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X