Show Biz

Κορτώ: Ξεμπροστιάζει Ρουβά για τις δηλώσεις για Λιγνάδη! «Με την πολυτέλεια της άγνοιάς σου στέκεσαι στο πλευρό αυτού που ασκεί βία»

Κορτώ: Ξεμπροστιάζει Ρουβά για τις δηλώσεις για Λιγνάδη! «Με την πολυτέλεια της άγνοιάς σου στέκεσαι στο πλευρό αυτού που ασκεί βία»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μία ανάρτηση 2 προτάσεων στο λογαριασμό του στο facebook, ο γνωστός συγγγραφέας Αύγουστος Κορτώ “έσφαξε με το γάντι” το Σάκη Ρουβά για τις απαράδεκτες ανοησίες που δήλωσε το Σάββατο για το Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων σε πρωινή εκπομπή: “ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν έμαθα αυτό που συνέβη καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος αυτός έζησε μια κόλαση… Δεν παίρνω θέση αν έχει δίκιο η μιά, ή, η άλλη πλευρά…. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς“.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις τόσο στα social media όσο και στη δημόσια σφαίρα και τον ανάγκασαν να προχωρήσει σε ανάρτηση όπου προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, στο γνωστό πνεύμα “δεν καταλάβατε τι είπα, παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου, κλπ”.

Ο Αύγουστος Κορτώ με δύο προτάσεις σχολιάζει τις δηλώσεις Ρουβά, ξεκαθαρίζοντας ακριβώς το νόημά τους:

Η φάση «Συμπονώ το θύμα, αλλά συμπονώ και τον θύτη» δεν σημαίνει ότι ξεχειλίζεις από συμπόνια ή χριστιανική αλληλεγγύη.

Σημαίνει ότι δεν έχεις ιδέα τι εστί βία, κι ότι, με την πολυτέλεια της άγνοιάς σου (αληθινής ή μη), στέκεσαι (εκούσια ή μη) στο πλευρό του ισχυρού: αυτού που ασκεί τη βία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X