Show Biz

Κώστας Μαρτάκης: Ποζάρει για πρώτη φορά με τα δύο του αδέρφια (video)

Κώστας Μαρτάκης: Ποζάρει για πρώτη φορά με τα δύο του αδέρφια (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10” βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα αδέρφια του. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φωτογράφηση που έκανε μαζί τους για το περιοδικό Hello.

«Είπα να τους εκμεταλλευτώ μετά από 12 χρόνια» ανέφερε αστειευόμενος ο τραγουδιστής για την απόφαση να κάνει αυτή τη φωτογράφηση.

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια με την, αδερφή του Τίνα να ακολουθεί και το Νίκο που είναι ο μικρότερος.

«Η αδερφή μου κάνει το πιο δύσκολο-για μένα-επάγγελμα, αυτό της μητέρας, έχει δυο παιδάκια που τα μεγαλώνει και είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προσπαθώ βέβαια να την πείσω να ασχοληθεί με το μπάσκετ, γιατί έπαιζε παλιότερα. Προσπαθώ να την πείσω να μάθει να κάνει προπονήσεις σε κορίτσια και αγόρια. Εγώ μέσα από εκείνη έμαθα το μπάσκετ. Ο αδερφός μ0ου ασχολείται με το ρούχο. Είναι σε μια εταιρεία με ρούχα που φτιάχνουν τα κοστούμια πάνω σου» και συνέχισε «Είναι πάντα δίπλα μου σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά μου. Βέβαια πλέον τους έχω κόψει τη πρεμιέρα. Ενώ στην αρχή ήθελα να έχω δικά μου άτομα από κάτω στη πρεμιέρα πλέον με αγχώνει. Έρχονται μετά. Πάντα συζητάμε για τα επαγγελματικά μου», δήλωσε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X