Show Biz

Λάουρα Νάργες: Μιλά για τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο

Λάουρα Νάργες: Μιλά για τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα νέο κορίτσι, με μεγάλο κοινό στα social media που πάντα καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου με τον γλυκό της τρόπο.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο αλλά και για την αντιμετώπιση που είχε από κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι της έλεγαν πως δε θα την κάνουν εξώφυλλο αν δε μιλήσει για τη σχέση της.

Η Λάουρα Νάργες ανέφερε πως ήθελε να προστατεύσει τη σχέση της ακόμη περισσότερο αφού υπήρχε και ένα παιδί.

«Έχω χωρίσει με τον Μιχάλη. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να προστατεύσω όλο αυτό το κομμάτι και να μη βγάλω κάτι προς τα έξω. Προσπαθούσα να είμαι πολύ συμμαζεμένη και να μη λέω πολλά. Μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιογράφοι θέλουν κάποιες ερωτήσεις και κάποιες απαντήσεις, αλλά να μην τους αρέσει πάντα όταν η απάντησή σου είναι αρνητική. Που στην τελική προστατεύεις τον εαυτό σου και όλο αυτό το περιβάλλον που έχεις πίσω σου. Αλλά είναι λίγο κρίμα να υπάρχει μια απογοήτευση. Δηλαδή θυμάμαι που μου έχουν πει “δεν θα μιλήσεις για τον Μιχάλη; Δεν θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας”. Έχουν συμβεί και κάτι τέτοια. Αλλά εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για τη δημοσιότητα να βγω να τα ξεπουλήσω όλα. Αυτό είναι λίγο σαν εκβιασμός. Μου τα έχουν κάνει αυτά, αλλά δεν πειράζει. Για αυτό αυτές οι αντιδράσεις μου έδιναν περισσότερο την ανάγκη να προστατεύσω όλη αυτή την ιστορία. Και θα συνεχίσω να το κάνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X