Show Biz

Ληστεία σε ΑΤΜ: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ και τα άλλα μέλη της σπείρας

Ληστεία σε ΑΤΜ: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον τράπερ και τα άλλα μέλη της σπείρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ληστεία σε ΑΤΜ: Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο για τα μέλη της σπείρας με τα ΑΤΜ. Μάλιστα τρία μέλη της συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες τους ασκείται δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω σπείρα ήταν πίσω από την ληστεία ΑΤΜ στο Αίγιο στις 4 Οκτωβρίου.

Στο Αίγιο επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ εγκατεστημένο σε χώρο σούπερ μάρκετ, ωστόσο αστυνομικοί τους εντόπισαν και όταν τα μέλη της σπείρας το αντιλήφθησαν άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους ανταπέδωσαν στα πυρά. Στο περιστατικό δεν είχε αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σ’ ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένo λίγη ώρα αργότερα. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα ήταν κλεμμένο.

Το τελευταίο χτύπημα και οι συλλήψεις
Η αρχή του τέλους για την δράση της σπείρας του τράπερ, ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν με το επιχειρησιακό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, έφυγαν από το ορμητήριο του στην οδό Αγγέλων στο Καματερό.

Πραγματοποίησαν μια στάση στο Ναύπλιο και έκλεψαν ένα NISSAN NAVARA, το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν το ATM της, που βρίσκεται εγκατεστημένο στο κτίριο που συστεγάζει δυο εμπορικά καταστήματα. Από την συγκεκριμένη διάρρηξη, αφαίρεσαν το ποσό των 190.000 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X