Show Biz

Mad Clip: Από τις ΗΠΑ στη μουσική καταξίωση στην Ελλάδα

Mad Clip: Από τις ΗΠΑ στη μουσική καταξίωση στην Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έγινε γνωστός στο κοινό ως Mad Clip ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Πήτερ Αναστασόπουλος. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη, αλλά και σοκ για τις συνθήκες του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο τράπερ.

Ο Mad Clip είχε καταφέρει να κατακτήσει το YouTube με τα τραγούδια του τα οποία ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλή στους νέους. Το “Dealer”, το “Kotera” και το “Sinthikes” είναι μερικές από τις επιτυχίες του, ενώ ο ίδιος είχε μεταξύ άλλων με τη Ζοζεφίν και την Ελένη Φουρέιρα.

Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός είχε δηλώσει ανοιχτά ότι είναι λάτρης της ταχύτητας. «Μου αρέσει η ταχύτητα, σωστό ή λάθος» έλεγε, λίγο προτού χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09).

Το καλλιτεχνικό του όνομα, με το οποίο έγινε και γνωστός, Mad Clip προέκυπτε από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty».

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Κουίνς, μέχρι το 1999 όταν ο πατέρας του δέχθηκε πρόταση για δουλειά στην Ελλάδα, ωστόσο σύντομα επέστρεψε στην Αμερική όταν οι γονείς πήραν διαζύγιο.

«Με το που έκλεισα τα 18 στη Νέα Υόρκη πήγα και έβγαλα δίπλωμα οδήγησης. Από μικρός έλεγα πως το όνειρό μου ήταν να γίνω οδηγός αγώνων σε ράλι. Μιλάμε για αρρώστια με τα αυτοκίνητα. Με τον καιρό μεγαλώνοντας και κυρίως από το 2003 άρχισα να ασχολούμαι ζεστά με τη μουσική» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο oneman.gr.

Τον Φεβρουάριο είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για περιστατικό με την αστυνομία, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας και ακολούθησε καταδίωξη.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα τραγούδια του στο YouTube:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X