Show Biz

Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, έριξα πολύ κλάμα»

Μαρία Ιωαννίδου: «Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, έριξα πολύ κλάμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιώργο Νταλάρα: Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός έριξε «βόμβα» και αποκάλυψε την άγνωστη προσωπική της σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και το λόγο που χώρισαν. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγησή της για τον καρκίνο.

Θέλω να σας ρωτήσω για δυο πρόσωπα που τα γνωρίσατε, παίξατε μαζί τους και τα αναφέρατε στη βιογραφία σας με τίτλο «Άνω Τελεία». Τόλης Βοσκόπουλος και Γιώργος Νταλάρας. Υπήρξε φλερτ;

Με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν έγινε τίποτε. Δεν τον ήθελα, επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό. Ο Τόλης ήταν στη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» και του άρεσα πάρα πολύ σαν κορίτσι και ήθελε να κάνουμε σχέση. Πήγα στη μητέρα μου και της είπα «με φλερτάρει ο Βοσκόπουλος και θέλει να κάνουμε σχέση». Και μου απάντησε η μητέρα μου: «Εσύ με λαϊκό τραγουδιστή; Ποτέ».

Ήταν «κακό» πράγμα τότε να είσαι με λαϊκό τραγουδιστή. Και οι γονείς μου ήταν πολύ της κλασικής μουσικής, ο μπαμπάς μου έπαιζε βιολί και μεγάλωσε με Τσαϊκόφσκι και Σοπέν, οπότε για εκείνον ήταν «αμάρτημα». Και δεν προχώρησε αυτό.

Μου είχε πει τότε ο Τόλης, «εγώ ήθελα να προχωρήσουμε μαζί γιατί μου αρέσεις και σ΄αγαπάω αλλά, αφού δεν γίνεται, δεν πειράζει». Κι επειδή εγώ είχα χάσει το σκυλάκι μου και έκλαιγα, μου έλεγε: «μην κλαις, κοριτσάκι, τώρα που θα γεννήσει η σκυλίτσα μου, θα σου χαρίσω ένα κουταβάκι». Κι έτσι, μου χάρισε ένα σκυλάκι, τον Τόμι, που τον είχα δεκατρία χρόνια.

Ήταν φοβερός σε όλα του ο Τόλης και τότε «έπεφτε» η πλατεία από το χειροκρότημα, όπως και το 2019 που με τον Γιώργο Βάλαρη ξανακάναμε το θεατρικό «Μαριχουάνα Στοπ».

Ο κόσμος έχει λατρεία στον Βοσκόπουλο. Ήταν άρχοντας. Με τον Γιώργο Νταλάρα έγινε σχέση και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν στα «τελειώματα» με τον Σειληνό, όταν παίζαμε στο θέατρο Ακροπόλ. Με τον Γιώργο ήμασταν έξι μήνες μαζί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη κι εκείνος το ίδιο. Όταν χωρίσαμε, έριξα πολύ κλάμα. Τότε ο Γιώργος είχε σχέση με δημοφιλή πρωταγωνίστρια του θεάτρου, είχαν τσακωθεί και είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά εκείνη τον κυνηγούσε. Κάποια στιγμή μού είπε ο Γιώργος: «ξέρεις, γύρισε εκείνη και θα γυρίσω κι εγώ». Κι έτσι χωρίσαμε…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X