Show Biz

Μαρία Λουίζα Βούρου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση του μωρού της

Μαρία Λουίζα Βούρου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση του μωρού της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ευτυχία της δεν περιγράφεται, καθώς προ ημερών έφερε στη ζωή το γιο της! Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι πλέον γονείς και πανευτυχείς.

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο ΡΕΑ, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, λίγη ώρα πριν, έκανε την πρώτη της ανάρτηση για να ευχαριστήσει όλους όσοι τις ευχήθηκαν, το γυναικολόγο της αλλά και το ιατρικό προσωπικό. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Μαρία Λουίζα Βούρου αγκαλιά πάνω στο σύζυγό της στο δωμάτιο της κλινικής με δεκάδες δώρα και μπαλόνια δίπλα τους. «Our boy is here 💙👶🏻 #happyparents Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Δεν έχω καταφέρει να απαντήσω σε όλους γιατί ο μικρούλης μας έχει τρελάνει! Ευχαριστώ πολύ το @rea_maternity και όλο το προσωπικό του που μας πρόσεξαν και μας φρόντισαν τις πρώτες μέρες του ερχομού του γιού μας! Τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό που εμπιστεύομαι 12 χρόνια Dr Ιωάννη Δημητριάδη ❤#babyboy #newbornbaby#happymama #happydaddy», έγραψε η παρουσιάστρια ενώ ακολούθησε και Instastories.

Δείτε τα posts

https://www.instagram.com/p/Bogsdn9lyCn/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X