Show Biz

Μέγκι Ντρίο: Μιλά για πρώην συμπαίκτριες και στάζει «φαρμάκι»

Μέγκι Ντρίο: Μιλά για πρώην συμπαίκτριες και στάζει «φαρμάκι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μέγκι Ντρίο ήταν μια από τις παίκτριες του GNTM που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και κάθε φορά που εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή ή δίνει μια συνέντευξη, δεν ξεχνά να αναφερθεί σε συμπαίκτριες της και να τις συγκρίνει με την ίδια.

H Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρένα Σαραντινού και μίλησε για τον όρο «πανελίστρια» που της έχουν δώσει καθώς ήταν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και παράλληλα αναφέρθηκε και στις συμπαίκτριες της οι οποίες δεν έχουν το ίδιο IQ με εκείνη καθώς δεν έχουν να πουν τίποτα.

«Σαν ένα κομμάτι μιας εκπομπής, ένα νέο κορίτσι που κάνει ξεκίνημα στην τηλεόραση. Η έκφραση μερικές φορές είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, όπως και οι λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και μερικές κοπέλες, ειδικά από το GNTM, δεν είναι δίπλα μου αυτή τη στιγμή, γιατί δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου, ούτε στο IQ μου.

Βλέπω κάποιες συνεντεύξεις που δίνονται από πρώην συμπαίκτριές μου και λέω “κορίτσι μου, έχεις να μας πεις κάτι άλλο; Γιατί ένα μήνα μου εμφανίζεις αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια”. Θα μας πουν κάτι για την καριέρα τους; Αν δεν έχεις, κάτσε σπίτι σου και μη μιλάς, μη δίνεις συνεντεύξεις. Αυτό έχει καταντήσει αηδιαστικό.».

Δείτε ακόμη: Σωτήρης Κοντιζάς: Αυτός είναι ο γοητευτικός μικρότερος αδελφός του!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X