Show Biz

ΜΜΕ: Βγάζουν… «λάδι» τον Πέτρο Φιλιππίδη για τους βιασμούς

ΜΜΕ: Βγάζουν… «λάδι» τον Πέτρο Φιλιππίδη για τους βιασμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξενίζει, ότι τα ΜΜΕ έκαναν… στροφή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη προβάλλοντας με συμπάθεια την σύζυγό του, βγάζουν «λάδι»… ή πιο συμπαθεί τον ίδιο για τους βιασμούς, σπέρνοντας αμφιβολίες στην κοινή γνώμη, ξεχνώντας τα φερόμενα θύματα για σεξουαλική κακοποίηση και τα όσα απαξιωτικά αναφέρονται σε εκείνα στη δίκη, όπως «σιγά τα μοντέλα…  Όλα έγιναν για εκδίκηση που δεν κατάφεραν να πάρουν ένα ρόλο» ή «ήταν ερωτευμένες και τις αρνήθηκε» και στέκονται με βαρύγδουπους τίτλους, στα δάκρια της συζύγου.

Η Ελπίδα Νίνου συνεχίζει την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Όταν ανέβηκε στο βήμα την πρώτη μέρα  ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στα παιδιά που έχασε, καθώς είχε έξι άτυχες εγκυμοσύνες γράψανε τα ΜΜΕ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρου καταγγέλλουσας, καταφέρθηκε κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, επί 30 χρόνια στενού φίλου της οικογένειας Φιλιππίδη, καθώς η Ελπίδα Νίνου είπε πως ο Πρόεδρος του ΣΕΗ είπε ψέματα στην προανάκριση για εξωσυζυγική σχέση του Πέτρου Φιλιππίδη, την οποία μάλιστα είπε πως του αποκάλυψε η ίδια.

Όπως είπε η κ. Νίνου, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ουδέποτε είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνάψει ερωτική σχέση με φίλη του γιού τους και μάλιστα πως το «παράνομοι ζευγάρι» έμενε μαζί.

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά»

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά, όταν άκουσα όλα αυτά για τον άνδρα μου και μάλιστα το όπλο το κρατούσαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι ήταν και φίλοι μας», είπε η κ. Νίνου, η οποία κατέρρευσε για δεύτερη φορά στην διάρκεια της κατάθεσης της.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον αέρα της εκπομπής έκαναν λόγο για επικοινωνία του ζεύγους Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα, στην οποία ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε σε όσα προτίθεται να καταθέσει στο δικαστήριο, με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Ελπίδα Νίνου να σχολιάζουν πως “άλλαξε πλευρά”.

«Έκανε τα στραβά μάτια για να μην χάσει τη χλιδάτη ζωή!»

Ενώ συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στην δίνη του κυκλώνα βρίσκεται και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, που έχει συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο, μιλώντας στον Alpha, είπε «Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην ήξερε η Ελπίδα Νίνου. Απλά πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να βρίσκεται και να απολαμβάνει όλα αυτά τα αγαθά και την πολυτέλεια, τη χλιδάτη ζωή. Είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα της οικογένειας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, ήταν οδοστρωτήρας στο πέρασμά του»…

Θάλεια Ματίκα: «Διακόψαμε τις σχέσεις μας με τον Φιλιππίδη πριν από 9 με 10 χρόνια, δεν μιλάμε»

Όλοι αυτοί που κατηγορήθηκαν, φυσικά είχε ακουστεί στο χώρο ότι είναι δύστροποι άνθρωποι, με προβλήματα, με κακές συμπεριφορές.

Ο δικηγόρος των καταγελλουσών στο «Χαμογέλα και πάλι»

«Οι μόνοι μάρτυρες του Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του και μία στενή συνεργάτης του», αποκάλυψε ο δικηγόρος των καταγγελουσών στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Μου κάνει εντύπωση ότι επιλέγεται μία εικόνα μέσα από την αίθουσα του Δικαστηρίου που δεν ισχύει μέσα στο Δικαστήριο.Η πραγματικότητα που ζω εγώ δεν είναι αυτή. Η μη απαντήσεις της Ελπίδα Νίνου στις ερωτήσεις που τις έγιναν είναι και αυτές ένα είδος απαντήσεις. Δεν ζητήσαμε ποτέ να καταθέσει η γυναίκα του πέτρου Φιλιππίδη, αντίθετα την έχει προτείνει ως μάρτυρα, η πλευρά του ηθοποιο.», περιέγραψε ο Αλέξανδρος Μίντζιας, δικηγόρος των καταγγελουσών.

Ο κος Μιντζιάς έδωσε κι αυτός την δική του εικόνα για την ώρα που κατέθετε η Ελπίδα Νίνου και υποστήριξε ότι έγιναν πολλές ερωτήσεις στην σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη και στην πλευρά της αγωγής δεν απαντούσε κι απαντούσε στις ερωτήσεις της υπεράσπισης μόνο.

Επίσης ο δικηγόρος εξέφρασε την απορία του πώς γίνεται να ακούγεται μέσα στην αίθουσα του διακστηρίο ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη «προφέρονται στο πιάτο πολλές γυναίκες και ότι οι καταγγέλουσες δεν είναι και μοντέλα», και αναρωτήθηκε ο δικηγόρος των καταγγελουσών τι είδους υπερασπιστική γραμμή είναι αυτή που ακούστηκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X