Show Biz

Νίνο: Οι απειλές που δέχτηκε μέσω Instagram

Νίνο: Οι απειλές που δέχτηκε μέσω Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίνο κατάφερε για μια ακόμη φορά να προκαλέσει χαμούλη στα social media και αυτή τη φορά δέχτηκε απειλές του τύπου «να πεθάνεις» και άλλα πολλά, εξαιτίας μιας ανάρτησης που έκανε.

Ο τραγουδιστής είχε κάνει μια ανάρτηση που αφορούσε σε μια δήλωση που είχε κάνει ο Βέρτης όπου έλεγε πως δε θα πήγαινε σε κριτική επιτροπή ούτε με 10 εκ. ευρώ. Και αυτό έκρινε ο Νίνο αφού θεώρησε πως είναι εντυπωσιασμοί.

Η ανάρτηση του είχε ως αποτέλεσμα να εκνευρίσει κάποιους θαυμαστές, πιθανότατα του Νίκου Βέρτη, και όπως αναφέρει υπήρξαν απειλές προς το πρόσωπο του!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ηρεμήστε. Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο, είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δεν θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε, και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ…Γιατί καταρχήν δεν φοβάμαι κανέναν σας, και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω. Κι άμα πεθάνω θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα»

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΗΡΕΜΑ 🙌🏻❤️ 🇬🇷 #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X