Show Biz

Πηνελόπη Πλάκα: Μιλά πρώτη φορά για τη νέα της συνεργασία στον ΑΝΤ1

Πηνελόπη Πλάκα: Μιλά πρώτη φορά για τη νέα της συνεργασία στον ΑΝΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Πλάκα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα». Στην τελευταία της συνέντευξή μάλιστα μίλησε για αυτή τη συνεργασία.

Είναι ένα θετικό σημάδι ότι όλα τα κανάλια επενδύουν στην εγχώρια μυθοπλασία;

Φυσικά και είναι κάτι που πρέπει να κάνουν, καθώς δημιουργούν ένα απόθεμα για τις επόμενες γενιές. Βλέπεις και το Mega που δεν μεταδίδει ζωντανό πρόγραμμα, αλλά σημειώνει υψηλά νούμερα από τις επαναλήψεις των σειρών. Με τις επιλογές των ριάλιτι, που αποσκοπούν σε μια προβολή τριών-τεσσάρων μηνών, τι θα τους μείνει;

Έχεις δεχτεί προτάσεις για κάποιο από αυτά τα ριάλιτι;

Έχω δεχτεί πρόταση για τα περισσότερα ριάλιτι που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, αλλά δεν προχώρησα καν σε περαιτέρω συζήτηση γιατί δεν θέλω να είμαι στην επικαιρότητα για να είμαι στην επικαιρότητα -και εσύ ειδικά το ξέρεις πολύ καλά-, αλλά για να με πάει ένα βήμα παρακάτω.

Έχει γραφτεί κάτι που να σε στενοχώρησε πολύ;

Με έχουν στενοχωρήσει και με έχουν ενοχλήσει πράγματα, αλλά δεν τα παίρνω μαζί μου, οπότε είμαι τυχερή γιατί δεν τα θυμάμαι. Σε αυτόν τον χώρο που είναι δύσκολος και πρέπει να έχεις γερό στομάχι, αν τα παίρνεις μέσα σου και σοβαρά, στο τέλος θα αποτρελαθείς. Προτιμώ, λοιπόν, να μείνω λογική και να μη δίνω σημασία.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα βρίσκομαι στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέταξε τη φριτέζα» και ανυπομονώ για αυτή τη συνεργασία!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X