Show Biz

Πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών κάνει βόλτες στην Πλάκας

Πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών κάνει βόλτες στην Πλάκας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το “EROTIC ART Festival” επιστρέφει ανανεωμένο με διεθνείς αφίξεις. To κλειστό γήπεδο του “Τae Kwon Do” ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται, από τις 17 έως τις 20 Μαΐου, το πιο ερωτικό κοινό της πόλης των Αθηνών.

Στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου 10.000 τ.μ. αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα των Αθηναίων και όχι μόνο, σε περιμένουν να ζήσεις από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Πάνω από 30 international performers θα καταλάβουν την κεντρική σκηνή του “Εrotic Art Festival”. Mετά το δυνατό παρών της Cicciolina σε προηγούμενη διοργάνωση, σειρά παίρνει η νέα γενιά, ο λόγος για την πολυβραβευμένη Little Caprice, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για χάρη των θαυμαστών της και όχι μόνο.

Το παρών θα δώσει με μία πλειάδα διάσημων διεθνών πρωταγωνιστών από κάθε γωνιά της γης.

Μια εξ’ αυτών είναι και η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών από την Τσεχία Little Caprice το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Marketa Stroblova η οποία βρίσκεται στη χώρα μας.

Ήρθε στην Ελλάδα πριν μερικές μέρες και το πρώτο που έκανε φυσικά ήταν να δει τις ομορφιές της Αθήνας.

Η μελαχρινή καλλονή φυσικά δεν ήρθε μόνη της αλλά στο ταξίδι αυτό τη συνόδευσε και ο σύζυγός της Marcello Bravo.

Το ζευγάρι περπάτησε στους γραφικούς δρόμους της Πλάκας και απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό της Ελλάδας. Μάλιστα, δεν έλειψαν και να επισκεφτούν την Ακρόπολη και να ανέβουν τον Ιερό Βράχο του Παρθενώνα.

Η Little Caprice πόζαρε γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό φακό!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X