Show Biz

Στη φυλακή πορνοστάρ για κοκαΐνη 14 εκατ. ευρώ (pics)

Στη φυλακή πορνοστάρ για κοκαΐνη 14 εκατ. ευρώ (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε φυλάκιση 7 ετών και 6 μηνών για εμπόριο ναρκωτικών καταδικάστηκε η Καναδή πορνοστάρ Ιζαμπέλ Λαγκάς και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το 29χρονο μοντέλο που έγινε γνωστό για τη συμμετοχή του σε ροζ ταινίες, συνελήφθη με κοκαΐνη αξίας 14 εκατ. ευρώ (21,5 εκατ. δολάρια Αυστραλίας) την οποία θέλησε να εισάγει στην Αυστραλία μέσω του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Sea Princess.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από το Σαουθάμπτον της Μ. Βρετανίας και η προγραμματισμένη κρουαζιέρα είχε διάρκεια 68 ημερών.

Την 51η μέρα, όμως, οι Αυστραλοί κομάντο επιφύλασσαν μία δυσάρεστη έκπληξη στην Ιζαμπέλ. Όταν το κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο λιμάνι του Σίδνεϊ, μπήκαν στην καμπίνα της και βρήκαν κρυμμένα σε μία βαλίτσα 30 κιλά κοκαΐνης.

Η ίδια στην απολογία της στο δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας υποστήριξε ότι μετάνιωσε για την πράξη της και πως συμφώνησε να κάνει αυτήν την πράξη για να μπορέσει να αποπληρώσει ένα δάνειό της ύψους 13.200 ευρώ.

Η Λαγκάς έδειχνε πάντως να το διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, αφού πόσταρε συνεχώς φωτογραφίες της με μπικίνι στο Instagram μαζί με δύο φίλες της (η μία επίσης μοντέλο) που κι εκείνες αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία και θα δικαστούν το 2018.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι η Λαγκάς είναι μέλος ενός πολύ καλά οργανωμένου καρτέλ ναρκωτικών και ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης που έχει επιχειρηθεί να εισαχθεί στην Αυστραλία.

Η Λαγκάς βρίσκεται ήδη στη φυλακή, αφού το δικαστήριο της «έριξε» 7 χρόνια και 6 μήνες. Ωστόσο ο νόμος της δίνει τη δυνατότητα να αποφυλακιστεί στα 4,5 χρόνια. Στην Αυστραλία η μέγιστη ποινή για εμπόριο ναρκωτικών είναι τα ισόβια.

Πηγή:http://www.sport-fm.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X