Show Biz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Όλη η αλήθεια για το πώς έγινε η πρόταση γάμου

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Όλη η αλήθεια για το πώς έγινε η πρόταση γάμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έιναι προ των πυλών! Το ζευγάρι, την 1η Σεπτεμβρίου πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σίφνο.

Η πρόταση γάμου ήρθε σχετικά σύντομα, μία ημέρα πριν ο Σάκης αναχωρήσει για τη Δομινικανή Δημοκρατία, την πρώτη σεζόν που θα παρουσίαζε το Survivor. H Χριστίνα, που τότε δεν είχε ακόμα αποφασίσει να αφήσει τη δουλειά της, πίστευε πως θα μείνουν χώρια για πέντε μήνες, όσο θα διαρκούσε το ριάλιτι επιβίωσης.

«Σκέφτηκα να του οργανώσω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη καλώντας όλους τους φίλους μας. Αφού του κάναμε την έκπληξη –ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον–, μας είπε “Νομίζατε πως με ξαφνιάσατε, αλλά ο Θεσσαλονικιός βγαίνει πάντα από πάνω”. Γονάτισε, είπε τα ωραία λόγια και εμφάνισε το δαχτυλίδι. Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε η αδελφή μου, έκλαιγαν όλοι!» διηγήθηκε η Χριστίνα πριν λίγο καιρό μιλώντας στο InStyle. Όπως έλεγε στο People ο ίδιος ο Σάκης λίγο πριν φύγει για το πρώτο Survivor: «Πριν φύγω, ήθελα να δέσω το γάιδαρό μου! Τώρα που τον έχω δέσει, δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε, θα το δω! (γέλια) Με τη Χριστίνα ζούμε μαζί στην Αθήνα και λέμε να παντρευτούμε το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουμε οριστικοποιήσει ημερομηνίες, τοποθεσία ή κουμπάρους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X