Show Biz

Τρύφωνας Σαμαράς: Το μήνυμα του μετά την περιπέτεια υγείας

Τρύφωνας Σαμαράς: Το μήνυμα του μετά την περιπέτεια υγείας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανησύχησε πολλούς φίλους και γνωστούς όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στο εορταστικό show με τον Νίκο Κοκλώνη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού επέλεξαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις και ο γνωστός κομμωτής πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας,

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε μια ανάρτηση το Instagram όπου έγραψε:

«Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ’ όλα τους🙏 γιατρούς και το 🙏προσωπικό του νοσοκομειου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά se olous mas !!!!!!».

Δείτε τον:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ’ όλα τους🙏 γιατρούς και το 🙏προσωπικό του νοσοκομειου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά se olous mas !!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τρύφωνας Σαμαράς (@trifonassamaras) στις

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Αγκαλιές με τον γιο της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X